Honda FC Sport Fuel-Cell Design Study

Cel mai bine păstrat secret Honda până la Salonul Auto de la Los Angeles a fost acum prezentat publicului. Un supercar verde.

Honda FC Sport Fuel-Cell Design Study Honda FC Sport Fuel-Cell Design Study

Sport cu hidrogenModelul denumit FC Sport este un modelul sport cu trei locuri pus în mişcare de energia hidrogenului extrasă prin intermediul unor pile de combustibil deja dezvoltate pentru modelul FCX Clarity. Acesta sunt poziţionate între locurile din spate iar motorul electric şi-a făcut loc chiar în faţa punţii spate.

Deşi Honda nu a dat publicităţii poze cu interiorul maşinii, potrivit declaraţiilor constructorului japonez, avem un cockpit tip McLaren F1, cu un loc central destinat şoferului şi două laterale pentru pasageri. "Honda FC Sport explorează modul în care pot fi satisfăcuţi fanii automobilelor într-o lume după era petrolului" a declarat Dan Bonawitz, vice preşedinte Honda SUA.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.