Honda FR-V ar putea fi înlocuit de acest concept cu 7 locuri. VIDEO

Honda Vision SX-1 este numele conceptului la care vă uitaţi acum şi a fost prezentat la Salonul Auto de la New Delhi, unde prefaţează un posibil model de serie succesor al monovolumului FR-V.

Honda FR-V ar putea fi înlocuit de acest concept cu 7 locuri. VIDEO Honda FR-V ar putea fi înlocuit de acest concept cu 7 locuri. VIDEO

Japonezii de la Honda şi-au început pledoaria vis-a-vis de conceptul VIsion SX-1 prin prezentarea unei filosofii simple - M/M. Nu e vorba de celebrele bomboane, ci de "man maximum, machine minimum". În traducere liberă, augmentarea spaţiului destinat persoanelor în detrimentul spaţiului ocupat de componentele mecanice.

La intrarea în habitaclu veţi primi o hartă şi un GPS.

Posibil promotor al unui urmaş pentu Honda FR-V, Vision SX-1 pune şoferul în prim plan, întregul habitaclu fiind construit în jurul acestuia, prin implementarea conceptului de design interior Exciting H. Prototipul mai dispune de trei rânduri de scaune ce pot acomoda un total de şapte pasageri. Accesul în interior este facilitat de uşile imense glisante, care îţi dau impresia că eşti pe cale să pătrunzi într-un hangar, cel puţin din imaginile publicate de japonezi.

Lumina de la capătul...parbrizului.

Oficialii Honda au adăugat că este prea devreme pentru luarea în calcul a unui model produs în serie, motiv pentru care explicăm şi lipsa unor detalii tehnice aferente prototipului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.