Hyundai HED-5

Hyundai se prezintă la Salonul Auto de la Geneva cu două premiere importante, reprezentate de un MPV original în formă de concept şi de faceliftul modelului Matrix.

Hyundai HED-5 Hyundai a prezentat la Geneva un concept MPV denumit HED-5, cu şase locuri, putând reprezenta o avanpremieră pentru un viitor i30 MPV.

Creaţia inginerilor coreeni promite să combine un nou nivel de versatilitate cu o economie excelentă de combustibil, fiind dezvoltat împreună cu nume mari mari din industrie, dintre care amintim doar de Recaro, Bayer şi LG.

De altfel, pe economia redusă de combustibil şi reducerea emisiilor de CO2 se bazează şi noua gamă denumită de Hyundai Eco-Dynamic, din care va face parte şi faceliftul mini MPV-ului Matrix. Acesta va fi dotat cu un kit aerodinamic, cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare şi o cutie de viteză cu rapoarte de transmisie mai lungi, toate pentru a reduce emisiile de CO2 cu până la 29%.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.