Hyundai ix-Metro Concept

Hyundai îşi continuă ofensiva de modele noi şi concepte cu ix-Metro, un exemplar ce ar putea duce în mai puţin de doi ani la un model de serie.

Hyundai ix-Metro Concept Hyundai ix-Metro Concept

Interior futuristAl cincilea dintr-o serie de concepte create de echipa globală de design de la Namyang din Coreea de Sud, Hyundai ix-Metro este un hibrid ce se foloseşte de un motor pe benzină de un litru cu injecţie directă şi supraalimentare. Puterea dezvoltată este de, atenţie, 125 CP.

Cu toate acestea, consumul este unul foarte mic, deoarece Hyundai anunţă emisii de CO2 de doar 80g/km, lucru datorat pesemene sistemului hibrid, despre care nu ştim mai multe detalii momentan, dar şi cutiei de viteze cu şase trepte cu dublu ambreiaj. Hyundai ix-Metro vine cu dimensiuni compacte şi ar putea anunţa un viitor model de clasă mică sau chiar un crossover mai mic, denumit ix25. Mai multe însă vom afla în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.