Hyundai Nuvis Concept – New York 2009

Autor: Cosmin Iordache 14 apr. 2009 Concepte auto

Un aer de Duster10.01.2009: UPDATE FOTO

Iată primele poze oficiale cu noul concept de la Hyundai, un crossover dotat cu jante de 22 de inch şi un motor cu 4 cilindri de 2,4 litri, pe benzină. Acesta este cuplat la o cutie automată cu şase trepte şi se ocupă alături de motorul electric de 30KW şi  205 Nm de punerea în mişcare a noului prototip coreean, al cărui rol este de prezentare a viitoarelor tehnologii implementate pe modelele de serie.

01.04.2009:

Interior futuristModa crossover cu ascendent în zodia coupe se pare că se împânzeşte la nivel mondial, coreenii fiind ultimii care ţintesc spre acest segment. Concret ei vor prezenta la Salonul de la New York Hyundai Nuvis, un model despre care spun că este un crossover coupe. Cam acelaşi lucru a declarat şi BMW atunci când plănuia BMW X6, dar se pare că modelul asiatic va fi o dezvoltare diferită a acestei teme.

După cum se poate observa, există o ciudată asemănare chiar cu Dacia Duster, mai ales la linia generală, deci am putea spune că şi Dacia a desenat un crossover coupe concept. Acest studiu este al 11-lea realizat de studioul de design din California şi se pare că americanii şi-au făcut mână în a desena modele din ce în ce mai frumoase.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide