Jeep Renegade Concept

Jeep va prezenta în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din primăvara anului viitor un concept inovator sub numele de Renegade.

Jeep Renegade Concept Jeep Renegade Concept
Jeep Renegade ConceptJeep Renegade Concept este o maşină de mici dimensiuni (lungime 3,8 metri, lăţime 1,5 metri, înălţime 1,4 metri), cu valenţe sportive, care poate să primească în habitaclu doi adulţi. Construită să facă faţă oricărui tip de teren, Renegade Concept pare a fi Jeep-ul viitorului. Pentru a-şi demonstra grija pentru natură şi Pământ, cei de la Jeep au utilitzat tot felul de artificii tehnice pentru a reduce consumul de materiale necesare construcţiei caroseriei. Astfel, parbrizul este de dimensiuni reduse în genul speedsterelor, iar cele două portiere au un decupaj în partea inferioară.

Mai mult decât atât, sistemul de propulsie hibrid vine să întărească aspectul de "green car" al conceptului. Jeep Renegade beneficiază de un propulsor BLUETEC diesel de cilindree redusă şi un motor electric alimentat de un pachet de baterii lithium-ion. Rezultatul acestui sistem de propulsie este un consum de 2,13 litri/100 km.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.