Kia Soul Concept la Geneva 2008

Kia încearcă să reducă la tăcere vocile care evocă lipsă de pasiune a modelelor construite şi prezintă la Salonul de la Geneva 2008 Kia Soul, un concept sinonim cu suflet chiar prin propria titulatură.

Kia Soul Concept la Geneva 2008 Kia Soul Concept la Geneva 2008
Kia a adus la Geneva nu un singur concept denumit Soul, ci chiar trei, care ilustrează viziunea coreenilor asupra ce înseamnă un SUV compact pasional. Cele trei versiuni denumite Burner, Diva şi Searcher sunt, de fapt, acelaşi model, dar cu trei personalităţi diferite.

Kia Soul Concept la Geneva 2008Burner este "băiatul rău" al gamei cu multe tatuaje şi tuşe îndrăzneţe care îi dau un aer agresiv. Searcher este modelul matur cu o abordare ştinţifică a conceptului de SUV compact . Iar Diva este interpretarea cu mai mult lipici pentru publicul feminin.

Modelul va fi prezentat în varianta pre-producţie la Salonul de la Paris din Octombrie anul curent. Toate cele trei concepte au fost create de divizia de design Kia Europa sub îndrumarea lui Peter Schreyer.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.