LA Design Contest - Mazda3 în 2018

Deşi este doar o machetă, conceptul Mazda3 care a câştigat concursul de design Mazda, de la Salonul Auto Los Angeles, pare pregătit pentru producţia de serie. În anul 2018, evident.

LA Design Contest - Mazda3 în 2018 LA Design Contest - Mazda3 în 2018
Pentru Salonul Auto de la Los Angeles, din această toamnă, Mazda a urmat exemplul celor de la Peugeot şi a organizat un concurs de design "Mazda Design Challenge", cu tema "Cum ar putea arăta Mazda3 în 2018".

Schiţa câştigătoare a fost realizată acum ca machetă scara 1:1 şi îi aparţine lui Mallory McMorrow, un student de 21 de ani, care s-a inspirat mult din recentele concepte Mazda, Ryuga sau Nagare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.