Lamborghini Sesto Elemento Concept

Acum puteţi vedea în imagini noul Lamborghini Sixth Element Concept, supercarul care va uimi publicul ce va fi prezent la Salonul Auto de la Paris 2010.

Lamborghini Sesto Elemento Concept Lamborghini Sesto Elemento Concept

30.09.2010: UPDATE FOTO & INFO: Iată că au apărut şi primele imagini oficiale cu noul Lamborghini Sesto Elemento (Al 6-lea Element).

29.09.2010:

Gata cu teaserele, acum îl putem admira în toată splendoarea pe cel mai nou Lamborghini, apărut în totalitate pentru prima dată în imaginea postată de blogul francez blogautomobile.fr. Numele i-a fost dat după numărul atomic 6 din tabelul periodic al elementelor chimice, aici fiind vorba bineînţeles de carbon, material care "îmbracă" în totalitate bolidul şi care face ca maşina să atingă o masă de 999 kg.

Graţie motorului V10, Lamborghini Sesto Elemento va sprinta de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde şi va atinge o viteză maximă de 350 km/h. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite în timpul Salonului Auto de la Paris 2010, de unde vom avea şi imagini live cu supercarul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.