Lexus LF-Xh

Toyota face senzaţie la Salonul Auto de la Tokyo, acolo unde va prezenta un concept car de SUV hibrid, un teaser pentru viitoarea generaţie RX.

Lexus LF-Xh Lexus LF-Xh
Noua generaţie a viitorului SUV japonez va apărea în 2009 , Lexus vrând să ne dea de pe acum câteva detalii . Designerii au pus mult accent pe liniile lungi şi arcuite, menite a-i imprima SUV-ului o impresie de dinamism.

Sistemul Lexus Hybrid Drive este prezent pe concept şi întruneşte o serie de funcţii sofisticate ale motorului pentru a permite o rulare performantă, silenţioasă, economică şi ecologică. Din punct de vedere al platformei tehnice, noutăţile nu sunt evidente, LF-Xh dispunând de transmisie la toate roţile şi de un motor electric hibrid de mare capacitate. Cu dimensiuni generoase, 4,8 m lungime, 1,89 lăţime şi 1,65m înălţime, conceptul se încadreăză în gama SUV-urilor mari, urmând ca versiunea de serie să concureze cu modele precum Mercedes M-Class şi BMW X5.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.