Lincoln MKT Concept

Americanii de la Lincoln au prezentat un concept cu o formă nouă pentru piaţa americană, una ce aminteşte de unele modele europene precum Renault Vel Satis şi Opel Signum.

Lincoln MKT Concept Lincoln MKT Concept
Oferirea unei caroserii hatchback într-o gamă de maşini de asemenea dimensiuni poate părea neinspirată la prima vedere, Lincoln dorind pesemne doar să atragă atenţia asupra anumitor detalii de design dar şi să testeze piaţa pentru o eventualitate producţie a serie a unui astfel de model.

Conceptul este dotat cu un motor V6 de 3,5 litri ce beneficiază de EcoBoost, o tehnologie de supraalimentare cu benzină ce va fi implementată pentru prima oară pe viitorul MKT Sedan. Dezvoltând 340 CP în versiunea de serie, motorul disponibil pe concept devine puţin mai potent, cu o putere de 415 CP şi un cuplu pe măsură, gata să pună în mişcare imensul concept. Acesta reprezintă de altfel avanpremiera viitorul model de serie ce urmează să fie lansat în decursul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.