Liviu Tudoran ne propune maşina Macintosh: Apple iMove

De la gadgeturi electronice la maşini - de ce nu? Tânărul Liviu Tudoran crede că orice este posibil din partea celor de la Macintosh, chiar şi această maşină de oraş a anului 2020, Apple iMove.

Cu Liviu Tudoran ne-ammai întâlnit aici, datorită proiectului său ineditDaca Shift, o maşină ecologicădedicată tinerilor, dar care va rămâne doar la stadiul virtual.

Liviu Tudoran ne propune masina de oras Macintosh: Apple iMove

Acum, tânărul designer vine cu o idee îndrăzneaţă: iatăcum ar putea arăta o maşină de oraş concepută de celebrul dejaproducător de gadgeturi electronice Macintosh. Deja lumeaeste obişnuită cu denumiri precum iPod, iPhone sau iPad, aşa încâtiMove ar fi clar un produs Apple.

Despre Apple iMove putem spune că arată, în primul rând,futurist - iar, dacă cei de la Macintosh ar vrea să facă aşa ceva,cu siguranţă maşina nu ar apărea în 2020, ci mai târziu. Oricum,chiar dacă designul maşinii este destul de discutabil, pentru cumarată acum lumea auto, e clar că publicul ţintă alviitorului nu ar avea prea multe critici.

Apple iMove are un profil aerodinamic si un design nonconformist

Apple iMove este conceput aerodinamic, habitaclul fiindplasat în partea din faţă a maşinii (partea lateralăaminteşte, ca profil, de automobilul aerodinamic al ingineruluiAurel Persu). Maşina este concepută pentru transportul a treipersoane, configuraţia scaunelor fiind una destul de logică: douăîn faţă, unul în spate.

Caroseria este acoperită cu un material fotopolimer careîşi poate schimba culoarea, în funcţie de preferinţeleproprietarului. În plus, maşina are un sistem inedit de acces îninterior, putându-se transforma şi într-un semi-cabrio prindeschiderea cupolei de deasupra capetelor pasagerilor - aceastaconţine şi parbrizul, având aspecul preluat de la mouse-urileApple.

Apple iMove ofera 3 locuri in interior si un portbagaj in exterior, in spate

Maşina beneficiază de un portbagaj plasat în spate şi acoperitcu o husă textilă, în timp ce bagajele pot fi fixate prinintermediul unor curele. Sistemul de propulsie este,evident, unul electric.

Apple iMove este doar un concept pe calculator

ÎŢI PLACE SĂDESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESApromotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PEPROMOTOR.RO!