Liviu Tudoran ne propune maşina Macintosh: Apple iMove

De la gadgeturi electronice la maşini - de ce nu? Tânărul Liviu Tudoran crede că orice este posibil din partea celor de la Macintosh, chiar şi această maşină de oraş a anului 2020, Apple iMove.

Cu Liviu Tudoran ne-am mai întâlnit aici, datorită proiectului său inedit Daca Shift, o maşină ecologică dedicată tinerilor, dar care va rămâne doar la stadiul virtual.

Liviu Tudoran ne propune masina de oras Macintosh: Apple iMove

Acum, tânărul designer vine cu o idee îndrăzneaţă: iată cum ar putea arăta o maşină de oraş concepută de celebrul deja producător de gadgeturi electronice Macintosh. Deja lumea este obişnuită cu denumiri precum iPod, iPhone sau iPad, aşa încât iMove ar fi clar un produs Apple.

Despre Apple iMove putem spune că arată, în primul rând, futurist - iar, dacă cei de la Macintosh ar vrea să facă aşa ceva, cu siguranţă maşina nu ar apărea în 2020, ci mai târziu. Oricum, chiar dacă designul maşinii este destul de discutabil, pentru cum arată acum lumea auto, e clar că publicul ţintă al viitorului nu ar avea prea multe critici.

Apple iMove are un profil aerodinamic si un design nonconformist

Apple iMove este conceput aerodinamic, habitaclul fiind plasat în partea din faţă a maşinii (partea laterală aminteşte, ca profil, de automobilul aerodinamic al inginerului Aurel Persu). Maşina este concepută pentru transportul a trei persoane, configuraţia scaunelor fiind una destul de logică: două în faţă, unul în spate.

Caroseria este acoperită cu un material fotopolimer care îşi poate schimba culoarea, în funcţie de preferinţele proprietarului. În plus, maşina are un sistem inedit de acces în interior, putându-se transforma şi într-un semi-cabrio prin deschiderea cupolei de deasupra capetelor pasagerilor - aceasta conţine şi parbrizul, având aspecul preluat de la mouse-urile Apple.

Apple iMove ofera 3 locuri in interior si un portbagaj in exterior, in spate

Maşina beneficiază de un portbagaj plasat în spate şi acoperit cu o husă textilă, în timp ce bagajele pot fi fixate prin intermediul unor curele. Sistemul de propulsie este, evident, unul electric.

Apple iMove este doar un concept pe calculator

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.