LusoMotors Voisin Concept

Autor: Oraan Mărculescu acum 14 ani Concepte auto

LusoMotors Voisin ConceptLusoMotors este o companie mică, înfiinţată de către designerul portughez Ernesto Freitas, mare iubitor al mărcilor franceze de altă dată. Voisin este un caz particular: deşi a figurat pe scena auto doar câţiva ani, a fost unul dintre adversarii redutabili ai lui Bugatti.

LusoMotors Voisin ConceptAcum, Freitas doreşte să reitereze acea rivalitate, propunând un coupe supersport exclusivist, deocamdată la stadiul de schiţe pe calculator. Conceptul Voisin ţiteşte direct automobilul de un milion de euro, având un design care parcă îi aruncă mănuşa lui Bugatti Veyron. Caroseria de dimensiuni apreciabile beneficiază de jante de 20" şi este gândită pentru a primi un motor V12 central, designerul preferând noul superpropulsor diesel de pe Audi R8 V12 TDI.

Se speră ca în viitorul apropiat să fie realizată o machetă 1:1, ba chiar un concept complet funcţional. Totuşi, este greu de crezut că, fără sprijinul unei companii importante, LusoMotors Voisin Concept va ieşi vreodată de pe monitoare…
Comentarii
Inchide