LusoMotors Voisin Concept

Voisin este un nume care a dispărut de pe scena auto în 1939, deşi câţiva ani a fost un redutabil adversar pentru nume precum Bugatti sau Bentley. Acum a reînviat - deocamdată în 3D.

LusoMotors Voisin Concept LusoMotors Voisin Concept
LusoMotors Voisin ConceptLusoMotors este o companie mică, înfiinţată de către designerul portughez Ernesto Freitas, mare iubitor al mărcilor franceze de altă dată. Voisin este un caz particular: deşi a figurat pe scena auto doar câţiva ani, a fost unul dintre adversarii redutabili ai lui Bugatti.

LusoMotors Voisin ConceptAcum, Freitas doreşte să reitereze acea rivalitate, propunând un coupe supersport exclusivist, deocamdată la stadiul de schiţe pe calculator. Conceptul Voisin ţiteşte direct automobilul de un milion de euro, având un design care parcă îi aruncă mănuşa lui Bugatti Veyron. Caroseria de dimensiuni apreciabile beneficiază de jante de 20" şi este gândită pentru a primi un motor V12 central, designerul preferând noul superpropulsor diesel de pe Audi R8 V12 TDI.

Se speră ca în viitorul apropiat să fie realizată o machetă 1:1, ba chiar un concept complet funcţional. Totuşi, este greu de crezut că, fără sprijinul unei companii importante, LusoMotors Voisin Concept va ieşi vreodată de pe monitoare...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.