Magna Steyr MILA Alpin Concept

Auto Motor und Sport au prins zvonuri conform cărora BMW şi Mercedes sunt interesaţi de un parteneriat cu Magna Steyr, datorită conceptului MILA Alpin.

Magna Steyr MILA Alpin Concept Magna Steyr MILA Alpin Concept
Magna Steyr MILA Alpin Concept - offroader capabilUPDATE INFO:

Modelul polivalent a atras atenţia celor doi mari constructori din diverse motive, însă, după toate aparenţele, BMW se află deja într-un stadiu avansat al negocierilor.

Pentru bavarezi ar fi foarte convenabil să externalizeze producţia viitoarelor BMW X1 şi Mini Crossman, având în vedere că Magna Steyr are un foarte bun renume în domeniul off-road. În plus, BMW ar putea beneficia de un plus de know-how pentru dezvoltarea tehnologiilor nepoluante, precum şi de o reducere substanţială a costurilor de producţie, prin aplicarea ideilor de pe conceptul MILA Alpin.

Pe de altă parte, Mercedes intenţionează să lanseze un crossover bazat pe A-Class, a cărui platformă tip "sandwich" se pretează la adaptarea mai multor tipuri de soluţii de propulsie şi transmisie, precum cea propusă de MILA Alpin.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magna Steyr MILA Alpin Concept - urca pante de 45 gradeMagna Steyr MILA Alpin este un off-roader compact şi foarte capabil în teren accidentat
- poate urca fără probleme pante de 45 de grade (sau 100%).

Configuraţia cu motor central a permis crearea unui sistem de tracţiune integrală simplu, dar eficient, dar şi o repartizare a maselor foarte bună pentru comportamentul off-road. Maşina oferă loc pentru 3+1 persoane, fiind destinată şi utilizării speciale, ca utilitară. Totodată, inginerii Magna Steyr laudă şi comportamentul on-road al maşinii, despre care afirmă ca are o manevrabilitate excelentă pentru un astfel de automobil.

Sistemul de propulsie este unul hibrid, motorul electric fiind asociat cu un 3 cilindri alimentat cu CNG (gaz natural comprimat), ceea ce duce la emisii de sub 100 g/km. La această performanţă contribuie şi masa redusă a ansamblului, structura fiind construită din materiale uşoare şi rigide, totul fiind gândit pentru costuri cât mai mici de producţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.