Maserati A8 GCS Berlinetta Touring

Carrozzeria Touring a venit la “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” cu două concepte extrem de interesante. Acum este rândul celui de al doilea să îl prezentăm.

Maserati A8 GCS Berlinetta Touring Maserati A8 GCS Berlinetta Touring
Maserati A8 GCS Berlinetta TouringDacă primul model a fost un Maserati Quattroporte Bellagio Fastback, a doua creație estetică pornește tot de la baza tehnică oferită de constructorul italian Maserati. Carosierul cu sediul în Milano s-a inspirat din liniile unei A6 GCS Berlinetta semnată Pininfarina, de unde a fost împrumutat și numele.

Evocând modelele sport italiene din anii 60, conceptul prezentat zilele acestea în Italia se remarcă prin designul rafinat, o calitate a construcției foarte bună și jantele de "scoală veche", cu multe spițe subțiri, care într-un fel nu se potrivesc cu stilul modern al mașinii. Maserati A8 GCS Berlinetta Touring rămâne însă un model care ne face să regretăm ca timpurile în care adevarații carosieri aveau un renume în lume și puteau fi contactați de orice om cu bani pentru o comandă specială. Poate în acest fel am fi putut avea ocazia să vedem un asemenea model pe stradă. Până atunci acesta va rămâne din păcate la stadiul de proiect.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.