Maserati Chicane Concept

Un grup de studenţi de la Institutul European de Design din Torin, şi-au îndreptat atenţia asupra mărcii Maserati şi au creat Chicane Concept, machetă care va fi prezentă în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2008.

Magia celor care s-au ocupat de acest proiect s-a materializat într-un coupe cu două locuri. Maserati Chicane Concept este mai mic decât Quattroporte şi Granturismo, având o lungime de 4,4 metri şi o lăţime de 1,8 metri, alimentându-se astfel zvonul cum că Maserati ar avea în plan o maşină de dimensiuni reduse. Maserati Chicane Concept va avea sub capotă un propulsor V8, a cărui putere va fi transmisă roţilor spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.