Maserati GranTurismo MC Corse Concept

În sfârşit, un video cu Maserati GranTurismo MC Corse Concept în acţiune pe pistă - ca să nu credem că e doar un exponat static la Salonul Auto Paris 2008...

Maserati MC Corse Concept - spoiler schimbatAcest model, aflat deocamdată doar în stadiul de concept, va fi destinat exclusiv circuitelor, fiind bazat pe Maserati GranTurismo S. Pregătirea pentru motorsport a însemnat upgrade-ul motorului printr-un sistem de admisie nou, înlocuirea catalizatoarelor cu unele cu specificaţii racing şi a sistemului de evacuare. Rezultatul modificărilor în cifre înseamnă o putere maximă de 450 CP, în creştere de la 440 CP în standard.

Adaptarea la circuit s-a realizat şi prin înlocuirea spoielerelor şi a pragurilor, alungirea ampatamentului , montarea unei suspensii mai rigide şi încălţarea cu slickuri a jantelor de 18 inchi. Elementele de siguranţă adiţionale sunt discurile de frână supradimensionate, etriere monobloc şi nelipsitul roll-cage aprobat de FIA.

Mai multe imagini vor şi detalii aşteptăm săptămâna viitoare când modelul va debuta la Salonul de la Paris.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.