Premiera  Mazda live la Franfurt 2009

Vedeta standului Mazda la Salonul Auto Frankfurt 2009 a fost conceptul Mazda MX5 Superlight, un roadster puristm atât prin construcţie, cât şi prin culoarea caroseriei.

Mazda live la Franfurt 2009 Mazda live la Franfurt 2009

Pentru adevăraţii pasionaţi ai maşinilor sportive, Mazda MX5 Superlight Concept este un adevărat îngeraş pe patru roţi. De fapt, japonezii şi-au permis un cadou, cu ocazia aniversării a 20 de ani ai denumirii MX5 în catalogul firmei. Conceptul alb arată impecabil, fiind parcă pregătit să te ducă în lumea senzaţiilor tari pe circuit - se observă cu ochiul liber că s-a renunţat la multe elemente pentru a obţine o masă sub o tonă.

Tot în standul Mazda şi-au făcut apariţia, în premieră europeană, facelifturile coupe-ului cu patru portiere RX-8 şi ale SUV-ului Mazda CX-7, aceasta dotată şi cu sistem SCR pentru motorul diesel.

VEZI PREMIERELE MAZDA LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.