Mazda3 - schiţe ale conceptului

O nouă serie de randări pe calculator cu viitorul concept Mazda3 s-a "scurs" pe internet, de data aceasta sursa fiind infomotori.com.

Mazda3 - schiţe ale conceptului Mazda3 - schiţe ale conceptului

Mazda 3Forma modelului expus se apropie foarte mult de designul ultimelor concepte Mazda, dar şi de ultimele modele din gama constructorului japonez, berlina Mazda6 şi citadina Mazda2.

Deşi liniile agresive par să dezvăluie o versiunea sportivă, gen MPS, nu este exclus să avem în faţă imaginile oficiale cu viitorul concept ce va fi avanpremiera noului model Mazda3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.