Mercedes Benz BlueZero Concept

Producătorul german va veni la Salonul Auto Detroit 2009 cu un model ce va anunţa designul viitoarei generaţii Mercedes B-Classs: BlueZero Concept.

Conservator în interiorAvanpremiera nu va fi doar pentru designul oferit de acest concept, dar şi pentru partea tehnică, noul B-Class urmând să fie primul automobil de serie mare oferit cu celule de combustibil, ce vor asigura un consum echivalent de 2,9 litri la fiecare sută de km, în timp ce acceleraţia va fi mai bună decât aceea în cazul unui motor de 2.0 litri.

De altfel puterea este asigurată de un motor electric de 136 CP şi un cuplu constant de 320 Nm. Viitoarea generaţie B-Class dotată cu aceste celule de combustibil va ajunge pe piaţă în 2010, şi potrivit inginerilor germani, va fi foarte potrivită pentru utilizarea cotidiană.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.