Mercedes Benz CLK Shooting Brake

Mercedes Benz vine la Salonul Auto de la Paris cu un concept ce va prefigura viitoarea generaţie CLK.

Un break CoupeCea mai importantă premieră la standul Mercedes Benz de la Salonul Auto de la Paris va fi se pare un nou concept car, denumit CLK Shooting Brake. Practic o maşină sport în trei uşi cu un spate alungit, noul CLK Shooting Brake va reprezenta o avanpremieră stilistică a noii generaţii CLK, ce va fi disponibilă atât coupe cât şi cabrio.

Deşi au existat zvonuri potrivit cărora Mercedes Benz va introduce în serie exact conceptul pe care îl va prezenta la salon, se pare că germanii vor rămâne la caroseriile tradiţionale. Motorizarea regăsită pe acest concept este un nou propulsor de 2,2 litri, turbo diesel cu 4 cilindri, ce beneficiază de BlueTEC, AdBlue şi 204 CP.

În ceea ce priveşte partea stilistică, mai trebuie să vă spunem că nu doar CLK se va inspira din acest concept. Şi viitorul E-Class as putea avea o parte frontală destul de asemănătoare.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES BENZ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.