Mitsubishi i MiEV SPORT AIR Concept

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2009 Concepte auto

04.03.2009 (12:45): UPDATE FOTO LIVE GENEVA 2009

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL CONCEPT MITSUBISHI i MiEV AIR SPORTS surprinse de Promotor.ro în direct din standul Mitsubishi la Geneva 2009!

Vezi imaginile în galeria foto

03.03.2009: UPDATE FOTO

Foarte rotunjit si efeminatNoul Mitsubishi i MiEV Concept a apărut, în sfârşit, cu imagini oficiale, care ne relevă un automobil sportiv de mici dimensiuni.

15.02.2009:

În dicţionarul Mitsubishi, titulatura "i MiEV" provine de la "innovated Mitsubishi electric vehicle", care a apărut pentru prima dată în 2005, o dată cu proiectul de maşină electrică bazat pe Mitsubishi Colt.

Familia de concepte i MiEV a apărut în 2006, iar conceptul de faţă este foarte similar cu i MiEV Sport Concept, de la Salonul Auto Tokyo 2007, fiind, practic, vorba de versiunea cabrio. Teoretic, doar plafonul din sticlă este detaşabil, ceea ce nu face din i MiEV SPORT AIR Concept un cabrio veritabil.

Mitsubishi ar vrea ca maşina lor să fie prima maşină sport electrică de serie mare, soluţiile alese fiind ingenioase: două motoare electrice în roţile faţă şi un motor electric pentru puntea spate, în timp ce bateriile litiu-ion sunt plasate în planşeu, pentru un centru de greutate cât mai coborât şi un spaţiu interior cât mai generos.

Mai multe detalii, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2009.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide