New Delhi 2012: Ford Ecosport Concept

Cu ocazia Salonului Auto de la New Delhi, cei de la Ford au prezentat noul Ford Ecosport Concept.

Maşina este construită pe platforma tehnică a modelului Ford Fiesta, iar sub capotă se regăşeste un propulsor diesel, turbo, de 1,0 litri în trei cilindri. Acesta este capabil să dezvolte o putere de 120 CP şi un cuplu motor de 170 Nm, disponibil de la 1.300 rpm până la 4.500 rpm. Caracterul off-road al acestui concept este subliniat de garda la sol destul de mare, dar şi de roata de rezervă amplasată pe hayonul maşinii.

Maşina a fost dezvoltată în Brazilia şi se va adresa pieţelor din Asia, Europa de Est şi America Latină. Cei de la Ford nu au ales întâmplător să lanseze maşina la salonul din India, deoarece aici va fi prima piaţă de desfacere a viitorului crossover Ford.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.