Nissan NV2500

Nissan va intra din 2010 pe piaţa utilitarelor de dimensiuni reduse cu un model prezentat în avanpremieră de conceptul NV2500.

Nissan NV2500 Nissan NV2500

La Nissan Technical Center în Farmington Hills producător japonez a prezentat vehicului comercial momentan în stadiu de concept pe nume NV2500. Acesta se va asambla în locul pick-up-ului Titan şi va introduce marca asiatică pe un nou segment de piaţa americană. Acesta face parte dintr-un plan complex de extindere a gamei de automobile comerciale, cuprins într-o strategie mondială de dezvoltare.

Vehiculul de serie se va baza, precum acest concept, pe o versiune modificată a şasiului Alpha oferit de Titan, urmând să ofere motoare diesel Cummins şi cutii de viteze automate de la ZF pe trei versiuni de caroserie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.