Opel va prezenta un concept electric revoluţionar la Frankfurt 2011!

Opel va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 un concept electric care va prefigura un model low-cost destinat tinerilor şoferi.

Opel va  prezenta un concept electric revoluţionar la Frankfurt 2011! Opel va prezenta un concept electric revoluţionar la Frankfurt 2011!

Oficialii Opel spun că noul concept electric va revoluţiona transportul urban prin faptul că va da naştere unui model electric care va putea fi accesibil chiar şi tinerilor şoferi cu un buget restrâns.

Design-ul maşinii, inspirat de Opel Ampera, nu permite decât două locuri în tandem, însă forma sa aerodinamică îi oferă avantajul de a fi mai rapidă şi uşor de condus. Viteza maximă de 120 km/h şi autonomia de 96 kilometri cu zero emisii de CO2 sunt câteva dintre calităţile acestui model destinat mediului urban.

Mai multe detalii oficiale vor fi dezvăluite pe data de 13 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.