Peugeot 207 SW Outdoor Concept

Avanpremiera noului Peugeot 207 SW a avul loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde constructorul francez a prezentat un concept-car foarte apropiat de modelul de serie.

Peugeot 207 SW Outdoor Concept Peugeot 207 SW Outdoor Concept

Familia 207 se va lărgi în curând prin apariţia unui nou mebru: versiunea break. Denumit SW (Sport Wagon) de către Peugeot , noul model va fi într-o mare măsură asemănător conceptului omonim prezentat. Dacă cei de la Renault au preferat prezentarea unui concept total futurist în dorinţa lor de a da publicului o idee despre viitorul Clio Estate, designerii de la Peugeot au hotărât să prezinte un concept cât mai apropiat de versiunea de serie.

Diferenţele apar doar la detalii, începând de la bandourile laterale, inserţiile cromate, stopurile cu LED-uri şi spoilerele uşor modificate şi terminând cu interiorul, care, cu excepţia materialelor exclusiviste, se va regăsi în aceeaşi măsură pe modelul de serie. Din punct de vedere al apectului, partea frontală este împrumutată în totalitate de la versiunea de bază, fiindu-i ataşată un spate dinamic, fără a se uita nici ergonomia. Astfel, portbagajul oferă un acces facil iar luneta se poate deschide independent. Acoperişul panoramic din sticlă are toate şansele să ajungă şi pe versiunea de serie.

Pe conceptul prezentat la Geneva era prezent un motor de 1.6 litri HDI de 110 CP, însă este de aşteptat ca noul model să împartă aceeaşi gamă de propulsoare cu versiunea de bază.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.