Peugeot 888 - maşina viitorului

Într-un oraş foarte aglomerat cu posibilităţi de parcare din ce în ce mai puţine, într-o lume presată de standarde ecologice, aceasta este soluţia: maşina electrică rabatabilă.

Peugeot 888 - maşina viitorului Peugeot 888 - maşina viitorului

Peugeot 888 - masina rabatabilaDacă vă gândiţi că aţi mai văzut maşina asta undeva, ea a mai apărut pe promotor.ro în cadrul concursului de design demarat de Peugeot. Concepută de un designer norvegian, maşina electrică are două locuri şi mai ales portbagaj. Propulsată de patru motoare electrice, câte unul pentru fiecare roată, maşina îşi încarcă bateriile li-ion cu energia solară captată prin panourile montate pe capacul spaţiului pentru bagaje.

Cea mai interesantă parte a maşinii este faptul că se poate rabata, ocupând astfel mai puţin loc pe şosea, dar mai ales în parcare. Spaţiul nu va mai fi o problemă cu această maşină. Îmi vine să cred că ar putea încăpea şi într-o debara. Pentru orice eventualitate, pentru că nu se ştie cât de acută va fi problema spaţiilor de parcare în viitor.

Denumit Peugeot 888, conceptul ar trebui să reprezinte baza viitoarelor vehicule ce vor circula prin "Metropolis", un oraş al viitorului proiectat în Dubai.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.