Pontiac Solstice SD-290 Race Concept

Roadsterul care împrumută platforma tehnică a lui Opel GT vine la Sema într-o versiune extremă, SD-290 Race Concept, destinată pilotajului pur pentru plăcere.

Pontiac Solstice SD-290 Race Concept Pontiac Solstice SD-290 Race Concept
Cei de la Pontiac au transformat acest Solstice într-un fel de monopost, pentru a evoca vremurile de aur în care numele Pontiac însemna foarte mult pentru sportul cu motor. Faţă de modelul de serie, conceptul are masa mult redusă, iar parbrizul lipseşte cu desăvârşire. Au fost modificate spoilerele şi prizele de aer, iar jantele au 19", având un design destul de civil. Indicativul "SD-290" se referă la puterea dezvoltată de motorul de 2,0 litri, cu injecţie directă şi supraalimentare turbo, dar cutia de viteze are doar cinci rapoarte - credem că ar fi fost justificată o treaptă în plus.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.