Porsche Traveler Concept

Dacă Porsche ar dori în viitor să creeze un crossover compact care să atragă atenția oricui, chiar și în lipsa siglei de pe capotă, atunci designerii germani ar putea să se inspire din creația lui Ivan Volkov.

Porsche Traveler Concept Porsche Traveler Concept
Designerul independent a dorit să deseneze un Porsche futurist, cu multe premiere pentru marca germană, cautând să spargă tiparele actuale printr-un model original și impresionant. Exercițiul de design reușit ar putea atrage atenția celor de la Porsche, care în ultima vreme se dedau de la orice idee care ar putea să le aducă profit, cum ar fi de exemplu o motorizare diesel pe modelele sale, care acum nu mai este considerată ca un sacrilegiu.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.