Preview Detroit 2012: Teaser Lexus concept

Lexus va prezenta la primul salon auto din anul următor un nou concept. Momentan, cei de la Lexus au dat publicităţii doar o poză teaser a noului concept.

Preview Detroit 2012: Teaser Lexus concept Preview Detroit 2012: Teaser Lexus concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2012, cei de la Lexus vor prezenta un nou concept. Japonezii au făcut publică doar o poză teaser a conceptului care va fi prezentat la NAIAS 2012. Oficialii niponi nu au făcut public numele conceptului, aceştia spunând doar că maşina va prezenta o nouă linie de design pentru viitoarele modele Lexus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.