Preview Geneva 2011: BMW Vision ConnectedDrive

Era Bangle a murit! Trăiască era Adrian von Hooydonk! Vă place?

Trebuie să recunosc că, personal, am fost un fan al lui Bangle şi am fost, probabil, printre puţinii, care au apreciat designul americanului. Cu toate acestea, BMW Vision ConnectedDrive mă convinge că Bangle poate fi depăşit. Realizat sub comanda noului şef de design, Adrian von Hooydonk, conceptul foarte futurist este programat pentru o prezentare reală în cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

Momentan, producătorul german s-a mulţumit să ne bucure privirea cu o galerie foto destul de cuprinzătoare în care putem admira din plin noul BMW Vision ConnectedDrive. Detaliile tehnice sunt excluse pentru moment, astfel încât, în cel mai bun caz, ele pot intra sub incindenţa speculaţiilor. Să fie o transmisie "verde"? "Organică"? Sau să nu fie deloc, şi să vorbim doar despre un studiu de design, ce reprezintă doar o mică parte din ceea ce urmează să fie, sau mai degrabă, să arate, BMW.

În orice caz, revenirea botului de rechin va fi cu siguranţă apreciază de mulţi fani. Să vedem în ce măsură îşi va face acesta loc până în producţia de serie a viitoarelor modele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.