Preview Geneva 2011: BMW Vision ConnectedDrive

Era Bangle a murit! Trăiască era Adrian von Hooydonk! Vă place?

Trebuie să recunosc că, personal, am fost un fan al lui Bangleşi am fost, probabil, printre puţinii, care au apreciat designulamericanului. Cu toate acestea, BMW Vision ConnectedDrive măconvinge că Bangle poate fi depăşit. Realizat sub comanda nouluişef de design, Adrian von Hooydonk, conceptul foartefuturist este programat pentru o prezentare reală în cadrulSalonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

Momentan, producătorul german s-a mulţumit să ne bucure privireacu o galerie foto destul de cuprinzătoare în care putem admira dinplin noul BMW Vision ConnectedDrive. Detaliile tehnice suntexcluse pentru moment, astfel încât, în cel mai bun caz,ele pot intra sub incindenţa speculaţiilor. Să fie o transmisie"verde"? "Organică"? Sau să nu fie deloc, şi să vorbim doar despreun studiu de design, ce reprezintă doar o mică parte din ceea ceurmează să fie, sau mai degrabă, să arate, BMW.

În orice caz, revenirea botului de rechin va fi cu siguranţăapreciază de mulţi fani. Să vedem în ce măsură îşi va face acestaloc până în producţia de serie a viitoarelor modele.