Preview Tokio 2011: Suzuki Regina Concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Tokio, Suzuki va prezenta noul său concept sub denumirea de Regina.

Preview Tokio 2011: Suzuki Regina Concept Preview Tokio 2011: Suzuki Regina Concept

Suzuki Regina Concept propune un design îndrăzneţ, chiar foarte îndrăzneţ. Din imagini, se poate observa că noul concept propune un design aerodinamic scopul fiind de reduce a consumului de carburant.

Suzuki Regina Concept este o "fereastră" spre viitorul modelelor Suzuki, viitor în care economia de carburant va fi la ordinea zilei, ţinând cont şi de normele europene de emisii de CO2. Conceptul cântăreşte doar 730 de kg, iar sub capotă este montat un propulsor de cilindree mică (0,8 litri). Echipată cu un turbo-compresor şi o cutie cu variaţie continuă (CVT), maşina este capabilă de emisii de CO2 de doar 70 grame/100 km.

Mai multe informaţii vor fi disponibile cu ocazia Salonului Auto de la Tokio programat să-şi deschidă porţile pe 30 noiembrie 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.