Primele imagini cu Hyundai i-oniq Concept pentru Geneva 2012

Iată conceptul pe care Hyundai îl va prezenta la Salonul Auto Geneva 2012: se numeşte Hyundai i-oniq şi se pare că vrea să inaugureze o nouă nişă.

Primele imagini cu Hyundai i-oniq Concept pentru Geneva 2012 Primele imagini cu Hyundai i-oniq Concept pentru Geneva 2012

Deocamdată, nu avem decât foarte puţine informaţii despre conceptul Hyundai i-oniq, pe care coreenii îl vor avea în standul de la Salonul Auto Geneva 2012. De fapt, aproape nici o informaţie şi doar o singură imagine oficială, menită a ne testa interesul pentru noul concept.

Hyundai i-onic surprinde prin schimbarea de atitudine la nivelul imaginii de marcă: faţă de stilul "fluidic sculpture" de pe Hyundai ix35 sau noul i40, conceptul i-oniq arată foarte matur şi sintetizează într-o manieră mai puţin extravagantă limbajul de design.

Maşina este compactă, având o lungime de circa 4,4 metri, iar forma generală o încadrează în segmentul crossover, dar cu vădite pretenţii de GT life-style. Într-un fel, am putea spune că i-oniq e o continuare a conceptului Hyundai Curb, de la Detroit 2011, dar într-o partitură mult mai elegantă şi chiar cu tendinţe premium.

La nivelul propulsiei, Hyundai i-oniq propune un sistem serial-hibrid, cu un motor termic de mică cilindree în faţă, un pachet de baterii litiu-ion şi două motoare electrice în spate. Deocamdată, atât, dar vom avea în curând mai multe informaţii şi detalii despre noul concept Hyundai i-oniq.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.