Primele imagini cu Hyundai i-oniq Concept pentru Geneva 2012

Autor: Oraan Mărculescu 01 mart. 2012 Concepte auto

Deocamdată, nu avem decât foarte puţine informaţii despre conceptul Hyundai i-oniq, pe care coreenii îl vor avea în standul de la Salonul Auto Geneva 2012. De fapt, aproape nici o informaţie şi doar o singură imagine oficială, menită a ne testa interesul pentru noul concept.

Hyundai i-onic surprinde prin schimbarea de atitudine la nivelul imaginii de marcă: faţă de stilul „fluidic sculpture” de pe Hyundai ix35 sau noul i40, conceptul i-oniq arată foarte matur şi sintetizează într-o manieră mai puţin extravagantă limbajul de design.

Maşina este compactă, având o lungime de circa 4,4 metri, iar forma generală o încadrează în segmentul crossover, dar cu vădite pretenţii de GT life-style. Într-un fel, am putea spune că i-oniq e o continuare a conceptului Hyundai Curb, de la Detroit 2011, dar într-o partitură mult mai elegantă şi chiar cu tendinţe premium.

La nivelul propulsiei, Hyundai i-oniq propune un sistem serial-hibrid, cu un motor termic de mică cilindree în faţă, un pachet de baterii litiu-ion şi două motoare electrice în spate. Deocamdată, atât, dar vom avea în curând mai multe informaţii şi detalii despre noul concept Hyundai i-oniq.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide