Renault - 4 concepte electrice la Frankfurt 2009

Producătorul francez Renault va dezlănţui o adevărată ofensivă electrică la Salonul Auto de la Frankfurt prezentând nu mai puţin de 4 concepte interesante.

Renault - 4 concepte electrice la Frankfurt 2009 Renault - 4 concepte electrice la Frankfurt 2009

Pentru început Renault s-a mulţumit să ne ofere o singură poză cu cele patru concepte electrice pregătite pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Producătorul francez se pare că pune mare preţ pe propulsia electrică şi de aceea nu ratează cel mai important salon auto din lume.

Din prima imagine putem identifica un vehicul de o singură persoană, urmat de două maşini dedicate parcă deplasării urbane plus un sedan care aduce amine de nou lansatul Renault Fluence. Mai multe despre cele 4 maşini vom afla în zilele care urmează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.