Renault Kangoo Z.E. Concept la Frankfurt 2009

Conceptul Renault Kangoo Z.E. oferă primele indicii a ceea ce va reprezenta mobilitatea companiilor de transport şi livrare în viitor, păstrând, în acelaşi timp, avantajele modelului Kangoo referitoare la confort, spaţiu şi siguranţă.

Renault Kangoo E.Z.Conceptul Renault Kangoo Z.E. se bazează pe modelul Renault Kangoo şi permite deplasarea în condiţii de emisii zero a şoferilor profesionişti. Este echipat cu un motor electric de 70 kW ce generează un cuplu motor de 226 Nm şi foloseşte o baterie litiu-ion. Consumul de energie este minimalizat nu numai datorită atenţiei deosebite acordate designului general, ci şi soluţiilor de optimizare a consumului, care nu au afectat în niciun mod standardul înalt de confort.

Renault Kangoo Z.E. Concept este dotat cu numeroase funcţii de prezentare a informaţiilor, fiind astfel deosebit de uşor de utilizat, eficient şi interactiv.

Mai multe detalii, pe pagina următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.