Renault Megane Coupe Concept

Renault pregăteşte terenul pentru ceea ce se anunţă a fi cea mai importantă lansare a mărcii din ultimul timp, prin prezentarea unui concept, care deşi la prima vedere ar părea extrem de futurist ne-ar putea rezerva numeroase surprize pentru versiunea de serie.

Renault Megane Coupe ConceptAlături de Twingo RS, Laguna 3 GT şi Koleos, Renault va întâmpina vizitatorii standului său cu un concept ce a reuşit să rămână un secret total până în ziua prezentării oficiale. Precum se poate vedea şi în poze, modelul se aseamănă foarte mult cu pozele spion publicate de Promotor.ro încă de anul trecut, un alt aspect fiind totuşi diferenţierea clară de modelul în 5 uşi surprins camuflat în teste, semn că Renault a decis să realizeze o individualizare cât mai clară între modelele ce vor purta numele de Megane.

Cu o lungime de 4,51 metri, conceptul se află la limita superioară a clasei compacte, fiind dotat cu un motor pe benzină de 2.0 litri turbo, deloc spectaculos. Cu 200 CP şi cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, acesta accelerează maşina până la 100 km/h în 7,2 secunde, oferind un consum în ciclu mixt de 6,5 litri/100km. Dar conceptul nici nu îşi propune să atragă atenţia prin partea tehnică, scopul fiind acela de a indica direcţia de design pe care o va alege Renault în viitor, şi implicit viitorul Megane 3, ca va fi lansat în toamnă la Salonul Auto de la Paris.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.