Renault Megane Trophy

Producătorul francez este plin de noutăţi la Salonul Auto de la Paris. Ultima dintre ele prezentată este viitorul Megane Trophy.

Renault Megane Trophy Renault Megane Trophy

Aşa cum era de aşteptat, pentru un salon de casă Renault nu pierde timpul şi doreşte să fie vedeta salonului. Astfel, printre modelele prezentate, am putut admira şi noul model de curse bazat pe versiunea coupe a lui Megane 3. Rezultatul este cel puţin fabulos. Dacă viitoarea versiune RS ar arăta pe jumătate ar crea multe probleme în curtea celor de la Volkswagen, ce abia au lansat noul Golf 6 GTI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.