Românii au talent .... la design auto. GALERIE FOTO

Theodor Tanase, un cititor ProMotor care se pricepe la maşini şi la desenat, ne-a trimis ...

Românii au talent .... la design auto. GALERIE FOTO Românii au talent .... la design auto. GALERIE FOTO


Theodor Tanase, un cititor ProMotor care se pricepe la maşini şi la desenat, ne-a trimis câteva schiţe interesante cu câteva concepte de maşini printre care vedem şi o viziune interesantă pentru modelel Dacia şi Renault. Theodor studiază Ingineria Transporturilor şi Traficului at Universitatea din Piteşti, şi dacă învaţă la fel de bine pe cât desenează putem spune că are şanse să facă performanţă în acest domeniu. Aşadar, Theodor şi-a adunat toate cunoştinţele în materie de modelare virtuală şi design auto şi le-a pus pe hârtie, iar ce a ieşit puteţi vedea în galeria foto. 

Să nu uităm că Victor Sfiazof este românul „responsabil” pentru designul noului SUV compact de la Renault - Kadjar. Victor Sfiazof deţine funcţia de Senior Exterior Designer în cadrul centrului de design Renault de la Bucureşti. Poate că nu peste multă vreme Theodor îi va călca pe urme, pentru că, până la urmă, diferenţa dintre posibil şi imposibil ţine de determinarea fiecăruia.

Click aici pentru Galeria Foto


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.