Saab 9-X Air Concept

Saab vine la Salonul Auto de la Paris cu un concept cabrio foarte interesant, dar despre care nu se ştie încă dacă va intra în producţia de serie.

Interior futurist Prototipul se bazează la prima vedere pe 9-X BioHybrid prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, însă spre deosebire de acest shooting brake cu 3 uşi, 9-X Air Concept renunţă la acoperişul fix în favoarea unuia retractabil şi vine în plus cu un stâlp lateral spate ce se prelungeşte foarte mult în spatele maşinii.

Configuraţia de 2+2 locuri a fost păstrată, dar pe cele de pe rândul doi vor putea lua loc doar nişte copii cu parinţi nu foarte solizi. Saab încă nu a dat nici o informaţie tehnică în legătură cu acest concept, dar este foarte probabil să preia şi transmisia regăsită pe modelul de inspiraţie: un motor de 1,4 litri supraalimentat, capabil de E85 şi echipat cu o cutie de viteze cu ambreiaj dublu secondată de un motor electric hrănit de un set de baterii litiu-ion.

VEZI TOATE ANUNTURILE SAAB.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.