Savage Rivale Roadyacht GTS - cabriolet cu patru uşi

Creatorii lui Savage Rivale Roadyacht GTS se laudă că au creat primul coupe-cabrio cu patru uşi din lume. Era şi cazul să apară aşa ceva, deşi ne-am fi aşteptat să poarte un badge mult mai cunoscut...

Savage Rivale Roadyacht GTS - cabriolet cu patru uşi Savage Rivale Roadyacht GTS - cabriolet cu patru uşi

Creaţia inginerilor olandezi poartă un nume care nu-i va lăsa indiferenţi pe milionari: Savage Rivale Roadyacht GTS - toate cuvintele semnifică lucruri pentru care merită să dai 250.000 USD. Pentru că atât se pare că va costa modelul de serie, primul exemplar real fiind expus cu ocazia Top Marques Monaco Show 2009.

Maşina este bazată pe un şasiu de Chevrolet Corvette, având un V8 cu compresor mecanic, cu o putere de 670 CP/6.200 rpm şi 730 Nm. Aşa încât această adevărată portocală mecanică sprintează până la 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar pasagerii se pot bucura de o viteză maximă teoretică de 330 km/h. Demarajul până la 300 km/h durează 35 de secunde, dacă interesează pe cineva.

Totuşi, trecând peste detaliile tehnice de supersportivă, mult mai interesantă este soluţia găsită pentru deschidere celor patru portiere, în timp ce hardtopul escamotabil poate coborî în doar 20 de secunde.

Nici o informaţie încă despre planurile de fabricare ale acestei maşini sau despre numărul de exemplare care urmează a fi construite.

Însă un sfert de milion de dolari ni se pare o sumă foarte atractivă în lumea milionarilor, pentru o maşină cu adevărat extravagantă, cum este Savage Rivale Roadyacht GTS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.