Schiţe: BMW Z5, rival pentru Audi R8?

Imaginaţia fanilor BMW nu cunoaşte limite, iar Audi R8 a rănit, se pare, multe orgolii. Acest BMW Z5 este creaţia unei echipe de designeri turci. Vă place?

Schiţe: BMW Z5, rival pentru Audi R8? Schiţe: BMW Z5, rival pentru Audi R8?

Cei doi designeri turci İsmet Çevik şi Fatih Tezel se pare că sunt fani BMW. Fani înrăiţi chiar şi care nu prea par convinşi că viitorul supercar ecologic BMW Vision este un răspuns elocvent dat lui Audi R8 sau Mercedes SLS.

BMW Z5 este creatia unei echipe de doi designeri turci

Aşa încât s-au pus pe treabă şi au desenat acest BMW Z5, conceptul unui coupe performant, cu motor central şi un aspect prin care este atacat, în mod direct, rivalul Audi R8. Partea din spate este foarte plonjată, iar soluţia estetică aleasă pentru compartimentul motor îi conferă maşinii individualitate.

În ce priveşte partea frontală, pare o idee interesantă renunţarea la farurile "angel eyes" în favoarea ledurilor, dar, chiar dacă maşina exprimă agresivitate, rămâne de văzut opinia celorlalţi fani cu privire la noul bot inedit al supercarului bavarez.

Este clar ca BMW Z5 vrea sa atace, in mod direct, supercarul Audi R8

În rest, orice ţine de tehnică şi performanţe rămâne la latitudinea fiecăruia, în funcţie de imaginaţie. E clar că, deocamdată, fanii înflăcăraţi vor un bolid BMW performant, nu ecologic.

CE PĂRERE AI DESPRE ACEST CONCEPT BMW Z5?

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@promotor.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

In partea frontala, BMW Z5 renunta la angel eyes pentru leduri

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.