Schiţele conceptului Audi urban de la Frankfurt 2011

După ce am văzut imagini cu ineditul concept Audi camuflat, iată că oficialii germani ne oferă un preview sub forma unor schiţe oficiale ale conceptului care va fi inaugurat la Frankfurt 2011 şi care, deocamdată, nu are un nume.

Schiţele conceptului Audi urban de la Frankfurt 2011 Schiţele conceptului Audi urban de la Frankfurt 2011

Internetul a fost inundat recent de imagini "spion" cu un concept Audi camuflat, care a ridicat multe semne de întrebare relativ la ce vrea să reprezinte. Iată că acum oficialii Audi ne oferă câteva informaţii, precum şi nişte schiţe ale acestui concept care va fi inaugurat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2011.

Vorbim de un concept urban, ultra-uşor şi compact, conceput pentru aglomeraţia urbană şi care poate primi la bord două persoane, scaunele fiind în configuraţie 1+1, devansate unul fata de celalalt. Faptul că roţile de 21 inch se regăsesc în exteriorul caroseriei accentuează caracterul sportiv al vehiculului, care pare un Renault Twizy mult mai evoluat.

Interiorul este conceput cât mai simplist, iar materialul utilizat preponderent este CFRP (carbon fiber reinforced polymer - polimer ranforsat cu fibră de carbon) pentru a se obţine o masă cât mai scăzută. Pentru găsirea unei poziţii cât mai bune, şoferul îşi poate regla volanul şi pedalierul, scaunul sport fiind fix. Accesul în interiorul conceptului Audi se realizează printr-o "carlingă", care culisează spre spate.

Despre sistemul de propulsie nu ştim decât că este de natură electrică, constând din două motoare electrice şi un pachet de baterii litiu-ion. Mai multe detalii şi imagini vom avea cu ocazia salonului german.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.