Scirocco sau Corrado? Atâta timp cât ar arăta aşa...

În timp ce lumea îşi imaginează următoarea generaţie Volkswagen Scirocco, Theophilus Chin îl şi pune pe planşă. Şi îl botează Corrado...

Scirocco sau Corrado? Atâta timp cât ar arăta aşa... Scirocco sau Corrado? Atâta timp cât ar arăta aşa...

Theophilus Chin a randat, aşa cum ştie el mai bine, ceea ce ar putea reprezenta viitorul Scirocco. Sursele de inspiraţie principale par conceptele năucitoare de la Audi (Sport Quattro) şi Volkswagen (Sport Coupé GTE). Natural, l-a botezat Corrado, un model care şi-a creat cu cult puternic pentru ceea ce a reprezentat, la un moment dat, în gama producătorului german.

Asta ne duce la întrebarea „de ce n-ar reînvia Volkswagen numele Corrado?”. Cu toate că un coupé hatchbach (cum este Scirocco) pare mai practic, ideea unui liftback 2+2 care să arate precum cel de mai sus şi care să readucă spiritul Corrado în contemporaneitate pare mult mai dezirabilă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.