Seat Ibiza Bocanegra la Barcelona 2009

Seat Ibiza Bocanegra va fi tuningul de casă al spaniolilor pentru Seat Ibiza. Iată versiunea supremă a citadinei spaniole prezentată în detaliu în următorul clip.


Seat Ibiza BocanegraDeşi la Geneva 2009 a fost prezentat doar ca un concept, iată că Seat Ibiza Bocanegra va putea fi văzut în carne şi oase pe şosele, după premiera de la Salonul Auto Barcelona 2009.

Acest kit exterior va fi disponibil pe modelele echipate cu motorul 1,4 TSI, de 150 şi, respectiv, 180 CP. Pe lângă accesoriile aerodinamice, acest pachet Bocanegra se evidenţiază şi prin jantele de 17" (versiunea Cupra va beneficia de pneuri 215/40 R 17 şi de etriere de frână AP-Racing), dar şi prin cele două culori speciale pentru caroserie, Rojo Dakota sau Blanco Candy.

Bocanegra aduce pe Ibiza un nou sistem de control al tracţiunii XDS, care simulează şi funcţia unui diferenţial cu alunecare limitată. Dintre dotările exclusiviste ale lui Bocanegra mai face parte şi un plafon panoramic din sticlă, precum şi luneta cu geam afumat.

Nu în ultimul rând, această ediţie specială aduce o cireaşă pe tort: inscripţia "B" în diverse părţi ale caroseriei şi interiorului, ca un omagiu la adresa modelului 1200 SPORT Bocanegra, din 1975.


Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.