Premiera  Seat IBZ prefigurează noul Ibiza combi

Conceptul Seat IBZ Sport Tourer, prezentat la Frankfurt 2009, aduce foarte bine cu un Seat Exeo ST intrat la apă. Şi mai părea extrem de aproape de materializarea în variantă de serie, ca Ibiza ST.

Seat IBZ prefigurează noul Ibiza combi Seat IBZ prefigurează noul Ibiza combi

Conceptul Seat IBZ Sport Tourer nu face altceva decât să prefigureze foarte fidel versiunea de serie a breakului bazat pe citadina Seat Ibiza. Dacă e să ne raportăm la gama Seat, conceptul de faţă arată foarte dinamic, dimensiunile compacte şi muchiile caroseriei fiind dublate de culoarea plăcută şi atitudinea sportivă. Parcă nici nu îţi vine să crezi că IBZ este înrudit tehnic cu mult mai simplista Skoda Fabia Combi... Portbagajul lui IBZ are 410 litri şi beneficiază, normal, de o modularitate specifică unui break. Abia aşteptăm să vedem modelul de serie, mai ales în versiune Cupra!

Cupra - dacă tot am amintit acest termen, să menţionăm şi prezenţa în standul Seat a versiunii facelift a lui Seat Leon Cupra R, un hot hatch de 265 CP, care rivalizează chiar cu "vărul" de concern VW Golf R.

VEZI CONCEPTUL IBZ SPORT TOURER LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.