Studiu de design: Renault Clio R.S., în "costum" Gordini

Colaborarea dintre Renault şi Gordini s-a materializat între 1962 şi 1969, după care firma Gordini a fost cumpărată de constructorul francez care a folosit numele fostului tuneri pe modele ca Dauphine, Renault 5 sau Renault 12.

Studiu de design: Renault Clio R.S., în "costum" Gordini Studiu de design: Renault Clio R.S., în "costum" Gordini

În 2009, Renault a promis revigorarea numelui Gordini prin introducerea unui pachet destinat hot hatch-urilor din gamă, la fel cum a făcut-o Fiat cu Abarth.

Rezultatul s-a tradus prin modele Renault Twingo R.S. şi Renault Clio R.S. în ediţie Gordini, însă cum noua generaţie Clio R.S. nu a primit încă aşa ceva, un pasionat a creat virtual o versiune Gordini pentru Clio 4 R.S..

Khalil Bouguerra şi-a închipuit cum ar arăta noua generaţie Clio cu un pachet exterior Gordini şi a trecut la treabă, rezultatul fiind două imagini cu un potenţial look pentru viitorul Clio R.S. Gordini.

Cum vi se pare ideea designerului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.