Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez

Subaru Celeno nu este altceva decât proiectul de master a studentului Xuacu Perez, obţinut chiar la prestigioasa University of Transportation Design, din Valencia. Oare japonezii ce părere au?

Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez

Acum un an, la Salonul Auto Tokyo 2009, japonezii ne arătau un coupe interesant, fruct al colaborării dintre Toyota şi Subaru: FT-86 Concept. Totuşi, dacă modelul de serie întârzie să apară, nu acelaşi lucru îl putem spune despre diverse zvonuri - ultimul fiind chiar că japonezii lucrează la o versiune în stil coupe cu 4 uşi a acestui model.

Subaru Celeno, un concept destul de interesant de coupe cu 4 usi

Iată că designerul Xuacu Perez le vine în întâmpinare cu acest concept Subaru Celeno, de fapt lucrarea sa de diplomă la Universitatea de Design în Trasporturi din Valencia. Vorbim de o maşină foarte elaborată la nivel de detaliu, dar care pare să fie destul de departe de imaginea de marcă Subaru. Sau nu?

Cunoscătorii mărcii vor remarca faptul că vorbim de o maşină destul de futuristă pentru stilul relativ conservator Subaru - cam la fel cum s-a întâmplat în 1991, când a fost lansat uimitorul coupe Subaru SVX, care pe unele pieţe s-a numit Alcyone.

Subaru Celeno nu ne ofera o imagine de marca specifica Subaru?

Revenind la Subaru Celeno, acesta ar putea fi o propunere chiar mai interesantă decât recentul concept Subaru Hybrid Tourer, prezentat în 2009 la Salonul Auto Tokyo. Din păcate, alte informaţii în afara imaginilor nu avem.

Aşa încât rămâne la latitudinea voastră să decideţi:

VI SE PARE REUŞIT SUBARU CELENO?

Subaru Celeno este lucrare de master a designerului Xuacu Perez

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.