Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez

Subaru Celeno nu este altceva decât proiectul de master a studentului Xuacu Perez, obţinut chiar la prestigioasa University of Transportation Design, din Valencia. Oare japonezii ce părere au?

Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez Subaru Celeno, concept realizat de Xuacu Perez

Acum un an, la Salonul Auto Tokyo 2009, japonezii nearătau un coupe interesant, fruct al colaborării dintre Toyota şiSubaru: FT-86 Concept. Totuşi, dacămodelul de serie întârzie să apară, nu acelaşi lucru îl putem spunedespre diverse zvonuri - ultimul fiind chiar că japoneziilucrează la o versiune în stil coupe cu 4 uşi a acestuimodel.

Subaru Celeno, un concept destul de interesant de coupe cu 4 usi

Iată că designerul XuacuPerez le vine în întâmpinare cu acest concept SubaruCeleno, de fapt lucrarea sa de diplomă la Universitatea de Designîn Trasporturi din Valencia. Vorbim de o maşină foarteelaborată la nivel de detaliu, dar care pare să fie destul dedeparte de imaginea de marcă Subaru. Sau nu?

Cunoscătorii mărcii vor remarca faptul că vorbim de omaşină destul de futuristă pentru stilul relativ conservatorSubaru - cam la fel cum s-a întâmplat în 1991, când a fostlansat uimitorul coupe Subaru SVX, care pe unele pieţe s-a numitAlcyone.

Subaru Celeno nu ne ofera o imagine de marca specifica Subaru?

Revenind la Subaru Celeno, acesta ar putea fi o propunere chiarmai interesantă decât recentul concept Subaru Hybrid Tourer, prezentat în 2009 la Salonul AutoTokyo. Din păcate, alte informaţii în afara imaginilor nu avem.

Aşa încât rămâne la latitudinea voastră sădecideţi:

VI SE PARE REUŞIT SUBARUCELENO?

Subaru Celeno este lucrare de master a designerului Xuacu Perez