Subaru Forester Concept - Mountain Rescue

Construită în colaborare cu "Specialized Vehicles for the National Ski Patrol", maşina va fi una dintre principalele atracţii ale standului Subaru la SEMA Show.

Subaru Forester Concept - Mountain Rescue Subaru Forester Concept - Mountain Rescue

Crossoverul cu transmisie integrală a fost modificat pentru a face faţă condiţiilor dificile de teren sau vreme, având o gardă la sol cu 50% mai mare graţie unui sistem de suspensie pe aer complet ajustabil. De legătura cu solul se ocupă un set de gume Yokohama Geolander MTS puse pe jante de doar 15 inch.

Printre restul modificărilor aduce modelului Subaru Forester mai amintim de un set de lumini de urgenţă, un troliu WARN, uşi spate deschise prin telecomandă şi spoilere ranforsate care să facă faţă în teren accidentat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.