Tata Prima Concept la Geneva 2009

Pe lângă piticul Tata Nano, indienii au venit şi cu o propunere contradictorie: Tata Prima este un concept al unui viitor sedan luxos. Şi asta deşi Tata a cumpărat Jaguar şi Land Rover...

Tata Prima Concept la Geneva 2009 Tata Prima Concept la Geneva 2009

Tata Prima - un Logan de lux?Conform oficialilor indieni, Tata Prima este un concept care prefigurează următoarea generaţie de berline de lux ale brandului Tata. Maşina este desenată de Pininfarina, având o linie destul de reuşită şi expune un limbaj fluent.

Ampatamentul maşinii ajunge la 2,7 metri, ceea ce promite un interior foarte spaţios, iar câteva tuşe exterioare îi conferă un caracter premium discutabil. Indienii mai folosesc termeni precum "eleganţă" şi "sportivitate" - însă noi ne întrebăm ce rost are să transpui unei maşini Tata aceşti termeni caracteristici lui Jaguar, marcă aflată deja în curtea celor de la Tata.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.