Teamo - Van-ul electric

True Auto Electric Mobility a prezentat la Hanovra un concept de autovehicul comercial electric, special destinat utilizării urbane.

Teamo - Van-ul electric Teamo - Van-ul electric

In curand pe soseleStructura noului model este una foarte simplă, cu o podea ranforsată de tip sandwich în care să regăsesc bateriile litiu-ion ce asigură o autonomie de până la 175 de km. Motorul electric de 50 de Kw va putea fi alimentat şi de curentul electric produs de un motor cu doi cilindri, opţional, dar de asemenea montat în podea.

Cu o lungime de 4 metri şi o laţime şi înalţime de 1,74 metri, modelul poate stoca până la 3200 de litri de bagaje. Greutatea de bază ajunge la 1 tonă în timp ce sarcina maximă este de 600 de kilograme. Cea mai interesantă parte este însă gradul de modularitate imens dat de şasiul modern, ce se traduce în final în numeroase variante de caroserie cu diverse utilităţi. Rămâne de văzut cum va arăta modelul de serie şi, cel mai important, ce preţ va avea.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.